top of page

Hvad kan vi hjælpe med?

Et byggeprojekt kræver masser af forberedelse og ikke mindst koordinering undervejs i processen, så man undgår forsinkelser og holder budgettet. Uanset om man drømmer om et nyt hus, en tilbygning, mere dagslys eller en energirenovering, så kan det virke overvældende med alle de ting, som man skal planlægge og koordinere i et byggeprojekt. Samtidig med at det kan være svært at finde hoved og hale i processen, så er det tilmed en selv, der bærer det juridiske ansvar for at byggeprojektet opfylder alle lovkrav.

For byggeprojekter har deres helt egen kronologi, deres egne spilleregler og ikke mindst de­res helt egne og vidt berygtede fælder, der kan koste både tid og penge, hvis man ikke er tilstrækkeligt forberedt.

Men heldigvis kan mange af faldgruberne undgås.

 

Søg rådgivning hos os
Vi kan se, hvad huset kan bære – både arkitektonisk og byggeteknisk. Vi kigger også på de praktiske begrænsninger, og din økonomi så du får en original løsning, der passer specifikt til dine behov og dit hus.

 

Byg efter detaljerede tegninger og beskrivelser
Send ideerne en tur omkring tegnebor­det hos SANS | ARK før du går i gang, så du har detaljerede tegninger og beskrivelser af dit bygge­projekt. Det mindsker risikoen for store som små misfor­ståelser der ofte kan opstå undervejs i byggeprocessen.

 

Lav skriftlige aftaler med håndværkerne
Det er vigtigt at få styr på hvad håndværkeren skal levere, i hvilken kvalitet, til hvilken pris og hvornår? Som udgangspunkt skal der leveres præcis det, der er be­skrevet i projektmaterialet som vi udarbejder til jer.

Hold skarpt øje med byggeriet

Det er en god idé at aldrig vende ryggen til byggepladsen.
Selv med det bedste og mest præcise projektma­teriale, er der ingen garantier for at ting kan misforstås. Derfor anbefaler vi, at du overlader an­svaret for tilsyn med byggeriet til os.

bottom of page